maandag 20 september 2010

Geslaagde folderdag in en rondom het centrum!



Vandaag op maandag 20 september trok er weer een groep enthousiaste mensen ons Venray in om op de markt gesprekken aan te knopen met de burgers van onze gemeente. Door middel van deze ontmoetingen hebben we een aantal nieuwe vrijwilligers gevonden die ons willen ondersteunen!
                                                                                                                        
Een andere ploeg stond aan de poorten van het Raayland College om ook de jeugd te informeren over de gang van zaken in onze gemeente aangaande het  idee voor een AZC bij ons om de hoek. Veel jongeren bleken nog niet op de hoogte te zijn over het voorgenomen  plan. Een grote meerderheid bleek na ingelicht te zijn over de gang van zaken, het er niet mee eens te zijn met de ideeën  van het COA. Ook een aantal leraren steunde onze plannen om alles te ondernemen binnen de grenzen van de wet om het AZC uit Venray te houden.
   
Een derde ploeg heeft in het gebied tussen het centrum en het St. Annaterrein  honderden folders huis aan huis verspreid.

Mocht u zich ook geroepen voelen om een bijdrage te leveren aan het voortbestaan van het Venray zoals wij dat kennen, dan kunt ook  u contact opnemen via het emailadres
  
Comité Venray tegen AZC

Geen opmerkingen:

Een reactie posten