maandag 27 september 2010

Steun het comité Venray tegen AZC!

Om het asielzoekerscentrum tegen te houden hebben wij uw steun zeer nodig. Alleen met uw steun kunnen wij het absurde plan naar de prullenbak verwijzen. Geen asielzoekerscentrum, maar betaalbare huurwoningen! Daarom vraagt comité Venray tegen AZC uw steun!

Geef u op als vrijwilliger om mee te protesteren, te folderen, te plakken, onze kraampjes te bemannen. Steun ons in woord en daad. Benader de gemeente met uw bedenkingen over het centrum.

Voor vragen, schrijf ons: venraytegenazc@gmail.com of bel ons: 06-17841319.

U kunt ons ook steunen door u aan te melden op onze Hyves- en Facebookpagina’s of volg ons op Twitter!

21 opmerkingen:

 1. Beste Tom,

  Besteed je energie liever om uit te zoeken waarom je zo ontevreden bent met je eigen leven, i.p.v. de oorzaak daarvoor te zoeken in en af te reageren op de buitenwereld....
  Wat mij betreft is iedereen van harte welkom in Venray!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ik het helemaal mee eens!
  Venray VOOR AZC!
  We zijn allemaal gelijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn hier genoeg problemen in Venray die we eerst moeten oplossen. Ik wens jullie veel succes met jullie acties. Geen AZC in Venray!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Problemen oplossen doe je dus zo?
  Zo vorm je alleen maar problemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij ons in de buurt (De Brabander) ziet niemand het zitten dat er mogelijk een azc komt. Denkt de gemeente nog wel aan haar eigen inwoners?

  Ik heb ook met jullie gesproken in het dorp en jullie hebben volkomen gelijk! Crieer daar woningen voor onze eigen inwoners, dat is een goede oplossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie zeggen wat veel mensen denken!
  Geen AZC in Venray!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal mee eens, ga zo door! Jullie staan er niet alleen voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. er zijn al genoeg az's in nederland!
  venray heeft al problemen genoeg.
  weg met het azc

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is te gek voor woorden dat er in deze gemeente ineens 1200 asielzoekers bijkomen. Wat voor een problemen brengt dat met zich mee. Maar ja dat krijg je als je een PVDA burgemeester hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zag net het artikel waarin de wijkraad aangeeft dat ze denken dat er niet veel mensen tegen de komst van een azc zijn. Op welke planeet woont die wijkraad want ik ken geen mensen die er voor zijn. De politiek in dit land is helemaal van de pot gerukt en heeft geen idee wat er onder de burgers leeft. Laat staan dat het ze iets interesseert

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De nieuwe regering heeft opgenomen in het regeer- en gedoogakkoord dat er maximaal 6000 asielzoekers per jaar in Nederland kunnen worden opgevangen. En waarom zou Venray (gemeente met slechts 38.000 inwoners) er dan ineens 1200 (oftewel 20%) hiervan moeten opvangen? Dat is volstrekt onacceptabel. Opvang doe je in de eigen regio en niet hier. Laat de arabische broeders zoals Saoedie Arabie, Koeweit, De Verenigde Emiraten etc. ze maar opvangen. Die landen zijn superrijk, maar hulp bieden (barmhartig zijn) vergeet het maar, zelfs niet aan hun eigen broeders.

  En lieve mensen reageer gewoon onder uw eigen naam. Anoniem is niet nodig. Kom voor uw eigen mening op. Dat versterkt de discussie alleen maar.

  Ik zeg NEE tegen een AZC in Venray. En als er toch een moet komen dan wel met bijvoorbeeld maximaal 100 asielzoekers. Het aantal is ver over de top!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben het ermee eens dat het aantal veel te hoog is 10% is al voldoende en laten we ook eens kijken naar al die polen/roemenen e.d.die behalve onze banen in te pikken ook veel overlast veroorzaken (vooral diefstal)en die ook nog eens niet in hoeven te burgeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Voor mij is ieder goedwillend mens welkom.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. geen AZC in Venray er is al genoeg overlast
  waarom asielzoekers onderdak geven
  zorg eerst eens voor de gewone burger die een betaalbaar huis zoekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Er zijn al problemen genoeg met allochtonen in Venray. Ik heb regelmatig het idee dat ik de buitenlander ben geworden. Niet nog meer erbij svp.

  Ik denk dat als er een anonieme stemming/referendum zou komen zal blijken dat de meerderheid van de inwoners van gem. Venray niet op een azc zit te wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Er is al een handtekeningenactie gehouden bij de directe omwonden, georganiseerd door iemand hier uit de buurt, en hier uit is gebleken dat ruim 80% tegen heeft gestemd!

  De meerderheid zit er dus inderdaad niet op te wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. In Sambeek zijn toch ook geen probleemen in het AZC. Denk ook eens aan anderen

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gemeente Venray kan nog niet eens voor haar eigen inwoners zorgen, waarom zouden er dan ik weet niet hoeveel mensen extra moeten komen. Geen AZC!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mensen, als ik jullie reacties lees, merk ik pas echt, hoe wij, Nederlanders, arrogant, gierig en egoïstisch zijn. En ik schaam me ervoor, voor mensen die Nederland op deze manier vertegenwoordigen.
  Daarom zeg ik "JA" voor AZC! Iedereen is welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat heeft dat met arrogantie gierigheid of egoisme te maken als je eigen kinderen geen betaalbare woning kunnen vinden, en als er bij U geen A.Z.C in uw achtertuin wordt geplaatst. Uiteindelijk zijn wij wel degene die er belastingcenten voor betalen om hun op te vangen,dus valt gierigheid al af, en of dat de omstandigheden voor hun zo optimaal zijn!!!
  Probeer daarom het probleem niet naar een ander land te schuiven maar los het ter plekke op, ik hoop dat u nooit in zoeen situatie zal komen, en naar Somalie moet vluchten, zij zullen u vast welkom heten aldaar, en een woning en centen toe geven, om er van te leven. Denk a.u.b na voor u wat schrijft, voor mij is ook goed en welwillend mens welkom, maar ga eens een kijkje nemen en dan vooral 's avonds in de buurt van een A.Z.C. en schrijf dan uw mening nog maar eens over die mede nederlanders.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat nou geen AZC in Venray?

  Wat is dat nou steeds voor gezeik over belastingcenten betalen?

  Hebben jullie iedere dag te vreten? Te drinken? leven jullie familieleden allemaal? pappa en mamma niet vermoord? Geen trauma van de doden die je gezien hebt of martelingen die je hebt ondergaan?

  Iedereen verdient hulp!

  Maar zolang de buurman een dikkere auto dan mij rijdt moetten wij Nederlanders altijd wat te zeiken hebben over onderwerpen als deze.

  Beste mensen stop de haat en leer jullie gedragen volgens fatsoendelijke normen en waarden waarmee jullie opgevoed zijn en stop alle steun aan oa de pvv, want door de haatzaaierij en zeiken over belastingcenten die wij betalen, kunnen alleen maar situaties ontstaan zoals ong. 67 jaar geleden.

  Stop de haat tegen jullie medemensen en help elkaar!!!

  Pas op voor die man met die belachelijke blonde pruik van de pvv, want voor je het weet heeft ie zn haren opzij gekamt en laat hij een klein snorretje staan.

  BeantwoordenVerwijderen